معاون وزیر اقتصاد:

اقتصاد هوشمند پیشران موفقیت در بازارهای بین المللی است

اقتصاد هوشمند پیشران موفقیت در بازارهای بین المللی است به گزارش آنی بازار ایرنا- معاون امور بانكی، بیمه و شركت های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: تحول دیجیتال و اقتصاد هوشمند لزوم اقتصاد امروز كشور است كه باید بانك ها، شركت های بیمه ای و واحدهای اقتصادی آموزش های لازم در این راستا را ببینند.


عباس معمار نژاد روز یكشنبه در نشست شورای هماهنگی بانك ها و بیمه های استان ایلام تصریح كرد: تحول دیجیتال باید در سیستم های اقتصادی پیگیری شود چونكه با الكترونیكی كردن سامانه ها فرق دارد و در این راستا باید آموزش های لازم ارائه شود.
وی اضافه كرد: دیجیتالی شدن با الكترونیكی شدن سامانه ها فرق دارد، در دیجیتال سازی باید هر سازمان مدل كسب و كار خویش را تبیین، ساده سازی و مستندسازی و از فناروی های نوین در جهت خدمات رسانی به مردم به استفاده نماید.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح كرد: بدون شك اصلاح فرآیندها منفعت و سودآوری را برای بانك ها و بیمه ها بیشتر و خیلی از هزینه های جاری آنها را حذف می كند.
معمارنژاد اظهار داشت: تحول دیجیتال در جهت اقتصاد هوشمند نیاز ضروری جامعه است كه باید صورت گیرد و از تكنولوژی های جدید در جهت تحول و پیشرفت اقتصاد استفاده گردد.
وی افزود: بهبود فضای كسب و كار از اولویت های وزارت اقتصاد است و باید دستگاه های های تابعه این وزارتخانه در جهت بهبود این رویه از اقتصادهای نوین جهانی متناسب با شرایط و نیازهای كشور الگو بگیرند.
معاون امور بانكی، بیمه و شركت های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی به لزوم فراگیری آموزش های تخصصی در رابطه با مشاغل مالی تصریح كرد و اظهار داشت: تحول دیجیتال در جهت اقتصاد هوشمند نیاز امروز است و كارمندان بانك، گمرك و بیمه ها باید آموزش های تخصصی حوزه كاری خویش را فرا بگیرند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام هم در این جلسه به تشریح برخی دستورالعمل ها، مصوبات و بخش نامه های مركزی كه در استان باعث ایجاد مشكلاتی شده پرداخت و اظهار داشت: بحث تخصیص ۱۰۰ درصد اعتبارات تملك دارایی ها و افزایش اختیارات سیستم بانكی باید بعنوان یك مشوق برای جذب سرمایه گذار در استان اجرا شود.
حیدر نعمتی به عدم وحدت رویه در طرح شرق و غرب اشاره نمود و اضافه كرد: وحدت در بعضی از بندهای این طرح نیازمند اصلاح است.
وی با انتقاد از بانكهای خصوصی كه ۴۰ درصد منابع آنها به خارج از استان منتقل می شود، اظهار داشت: با عنایت به سرمایه گذاری مردم در این بانك ها، بانكهای دولتی با كمبود منابع مواجه می شوند و نیازمند فعال شدن كانون بانك ها در استان هستیم تا منابع را به سمت سیاست های اشتغال در استان سوق دهیم.
معاون استاندار ایلام عدم اختیار كارگروه تسهیل در مورد واحدهای تملیكی و احیا آنها را از دیگر مشكلات برشمرد و اضافه كرد: نمی توان در مورد سهم آورده و اجاره به شرط تملیك در این ستاد تصمیم گرفت كه احتیاج به افزایش اختیار بیشتر در این ستاد به استان ها هستیم.
نعمتی اظهار داشت: بعضی از واحدها در مركز به واحدهای غیر، واگذار شده كه بدون هماهنگی تغییر كاربری داده اند و باعث ایجاد مشكلاتی در استان شده اند كه باید هماهنگی بیشتری با مجموعه اقتصادی استان در جهت این واگذاری ها صورت گیرد.
وی از نبود ناظر پولی در استان انتقاد نمود و اظهار داشت: نیاز است كه ناظر پولی در استان ایلام استقرار پیدا كند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام، بحث استفاده از نخبگان بانكی بر مبنای ماده ۶۲ را از دیگر مشكلات برشمرد و اضافه كرد: هنوز بانك مركزی در جهت رفع مشكل واحدهای تولیدی این قانون را اجرا نكرده است.
نعمتی در ادامه به اجرای طرح جامع گمركی در استان اشاره نمود و اضافه كرد: اجرای این طرح می تواند به منظور رفع مشكل تجار و تاجر و افزایش صادرات مثمرثمر باشد اما به رغم پیگیری های زیاد هنوز انجام نشده است.
وی اضافه كرد: چندی پیش حوزه خصوصی سازی بحث كشتارگاه ایلام را در مركز واگذار كرد كه مشكلات زیادی با این واحد در استان داشتیم كه سال قبل باردیگر واگذار شد ولی هنوز تعیین تكلیف نشده كه نیاز است برای رفع مشكلات این واحد هرچه زودتر وضعیت آن مشخص شود.
نعمتی اظهار داشت: بیمه در عرصه تولید ضعیف عمل كرده و نیازمند دستورالعملی برای اجرای بیمه در واحدهای تولیدی استان هستیم چون منابعی برای جبران خسارت به بخش خصوصی نداریم و نیاز است كه اجبار بیمه ای برای واحدها اجرا شود تا در صورت خسارت بیمه هزینه های مالی آنها را جبران كند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام اظهار داشت: شورای هماهنگی بیمه نیاز است كه فعال شود تا بتوان با كمك آن مسایل و مشكلات بیمه در استان رصد و برطرف شود.
مدیركل اقتصاد و دارایی استان ایلام هم در این جلسه اظهار داشت: در استان ایلام تا آخر سال ۹۷ مبلغ ۶۴ هزار و ۹۰ میلیارد ریال سپرده در بانك ها جذب و ۵۷ هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال تسهیلات توسط بانك پرداخت شده است
قدرت فیض الهی اضافه كرد: از لحاظ سپرده ۳۱ صدم درصد سپرده های بانكی كشور در ایلام قرار دارد درحالیكه ۱.۷ درصد كل تسهیلات اعطایی كشور را پرداخت كرده است.
وی اظهار داشت: حالا ۳۲ شعبه بانكی و شعبه بانكی ۲۲۲ شعبه در استان فعال است.
وی اضافه كرد: مطالبات و معوقات بانكهای استان چهار هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال كه پنج درصد كل مانده تسهیلات بانكی است و نسبت تسهیلات به سپرده ها ۸۲ صدم درصد در كشور است.
وی همینطور در مورد شركت های بیمه ای استان هم اظهار داشت: ۲۸۷ میلیارد ریال حق بیمه واحدهای تولیدی در استان سال قبل دریافت شده و ۲ هزار و ۴۴میلیارد ریال خسارت بیمه ای پرداخت شده است.
وی میزان ضریب نفوذ بیمه در ایلام را ۲.۳ درصد اعلام نمود و اظهار داشت: استان ایلام در رتبه ۲۲ كشور واقع است و با سرانه حق بیمه چهار هزار و ۴۰۰ ریال، رتبه دهم را دارا است.
فیض الهی اظهار داشت: ۷۰ درصد بار مالی در كشور توسط بانك ها صورت می گیرد كه در شرایط تحریم بحث سرمایه در گردش با كمك بانك ها انجام می شود.
وی بیان كرد: واحدهای تملیكی راكد از دیگر مشكلات بانك ها هستند كه نیاز است هر چه سریعتر تعیین تكلیف شوند.
وی همینطور خواهان افزایش اعتبار در تبصره ۱۸ شد و اظهار داشت: خط اعتبار ویژه ای برای واحدهای تولیدی استان در نظر گرفته شود تا بتوان از واحدهای تولیدی حمایت بیشتری شود.



1398/09/11
23:09:06
5.0 از 5
4239
تگهای خبر: آموزش , اقتصاد , بازار , بانك
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش