سوت قطار تولید در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان دهه فجر به صدا در می آید

سوت قطار تولید در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان دهه فجر به صدا در می آید به گزارش آنی بازار ایرنا- مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان 2ماه بعد از انتصاب، نخستین حرکت رسانه ای خودرا با حضور در خبرگزاری ایرنا شروع کرد و اظهار داشت: سوت قطار تولید در این منطقه دهه فجر امسال با آغاز عملیات اجرائی 10طرح تولیدی به صدا در خواهد آمد.


سید علی اصغر علامه روز چهارشنبه در این دیدار که نایب رئیس هیات مدیره و مشاوران رسانه ای نیز وی را همراهی می کردند، ضمن بازگویی روایت منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان از ابتدا تا حالا گفت: دوران رکود و تعطیلی تمام شده و ۱۰هزار هکتار اراضی این منطقه به کارگاه زیرساختی و تولیدی تبدیل خواهد شد.

وی نقطه آغاز این حرکت را آغاز عملیات اجرائی ۱۰طرح شامل ۲واحد پتروشیمی، واحد فولادی، آبشیرین کن ۵۰هزار مترمکعبی، طرح های خدماتی و کارخانه آسفالت اعلام و افزود: واحدهای پتروشیمی با سرمایه گذاری اولیه ۲میلیون یورو ظرف مدت ۲تا چهارسال به بهره برداری خواهند رسید و تا سال آینده حدود ۶هزار فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد و از ۱۹ پست اسکله طراحی شده در منطقه ویژه اقتصادی پارسیان، ۴ اسکله توسط قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) درحال ساخت است که یکی از آنها کامل شده و دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
به گفته این مدیر در کنار تولید و ایجاد زیرساخت، صادرات نیز یکی دیگر از محورهای اصلی فعالیت است که در این راستا طی ۲ماه گذشته ۱۵۰هزار تن صادرات غیرنفتی از منطقه انجام شده است.
مثلث جغرافیایی طلایی برگ برنده سرمایه گذاری در پارسیان
وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی پارسیان که سال ۸۶ در دولت تصویب و سال ۸۹ مجوزهای قانونی آن صادر شد، به سبب قرارگیری در ۴۰ کیلومتری عسلویه و ۱۷ کیلومتری فرودگاه عسلویه، نزدیکی به مخزن گازی پارس جنوبی، یکی از مناطق ویژه منحصر بفرد در سطح کشور است که در محل اتصال سه استان هرمزگان، بوشهر و فارس قرار گرفته است.
علامه افزود: این منطقه در غربی ترین نقطه استان هرمزگان، شرقی ترین نقطه بوشهر و جنوبی ترین منطقه استان فارس قرار دارد و به سبب قرارگرفتن در راه کریدور انتقال گاز سراسری خط هفتم، خط انتقال میعانات گازی به ستاره خلیج فارس و سایر میدان های گازی ونفتی، این منطقه در موقعیت طلایی برای سرمایه گذاری قرار گرفته و برای تولید بیش از ۱۴ میلیون تن محصولات پتروشیمی، چهار میلیون تن فولاد، هزار و ۴۰۰ تن پودر آلومینا، پنج هزار مگاوات برق و آب شیرین کن ۷۵۰ هزار مترمکعبی، طراحی شده است.
باج به فضای مجازی نمی دهم؛فقط پاسخگوی خبرگزاری های رسمی هستم

علامه اشاره کرد: منطقه ویژه پارسیان یک منطقه ملی است که میلیاردها تومان هزینه می شود تا در این منطقه صنایع سنگین مستقر شوند اما در همین مدت کوتاه (۲ماه)شاهد بداخلاقی و باج خواهی هستیم، اما من یک مدیر صنعتی هستم و برای یک مطلب در فضای مجازی به کسی باج نمی دهم.
به گفته مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان، یکی از عوامل موفق نبودن مدیران قبلی این بود که تمام هم و غم شان فضای مجازی شده بود، اما من بر طبق خواست و سلیقه فضای مجازی به کسی حکم نمی دهم و کسی را عزل نمی کنم و اگر قرار باشد بر طبق فضای مجازی حکم بدهم یا عزل کنم عملکرد من منفی خواهد بود.
وی در عین حال اشاره کرد: بعد از اختتام کار روزانه رسانه ها و خبرگزاری های رسمی را رصد کرده و خودرا ملزم به پاسخگویی و دادن گزارش به آنها می دانم و عقیده دارم مدیری که از رسانه گریزان است، در حوزه کاری خود مشکلاتی دارد.
مدیرعامل منطقه ویژه پارسیان تصریح کرد: باتوجه به گستردگی امپراطوری های خبری در دنیا، نیاز است خبرهای خوب را به جامعه بدهیم اما گاهی با خودزنی ها و انتشار خبرهای منفی، در دام رسانه های بیگانه قرار می گیریم.
پایان شب سیاه رکود، بامداد تولید است
علامه لطمه شناسی دلیلهای رکود منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان طی سالهای گذشته را امری لازم برای عبور از رکود و رسیدن به عصر طلایی تولید و اشتغال دانست و اشاره کرد: سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) هر سه ماه یکبار عملکرد تمام مناطق ویژه اقتصادی را رصد کرده و گزارش آنها را منتشر می کند که متاسفانه عملکرد پارسیان در ۶ماه اول امسال منفی (زیر صفر ) بود و نتوانست اعتبار حدود ۶هزار میلیارد ریالی مصوب خودرا جذب نماید و تا مهرماه حتی یکی از پروژه های سال ۹۹نیز اجرائی نشد که ایمیدرو طی نامه ای خواهان توضیح درباره دلیلهای این ناکامی ها شد.
به گفته این مدیر صنعتی، ایمیدرو هم اکنون به حدود ۲۵۰نفر در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان حقوق پرداخت می کند و طبیعی است که انتظار بهترین عملکرد و نتیجه را داشته باشد.
علامه با تشریح برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و طولانی مدت مدیریت جدید منطقه پارسیان تصریح کرد: تنها چیزی که می تواند غیرشعاری بودن این برنامه ها را اثبات کند، قراردادهای امضا شده در ۲ماه گذشته و آغاز طرح های تولیدی مهم طی یک ماه آتی (دهه فجر ) است.
جمع آوری دفاتر تهران و بندرعباس مشروط است
وی در پاسخ به پرسش ایرنا درباره نامه اخیر خود برای اجابت درخواست استاندار هرمزگان در خصوص جمع آوری دفاتر منطقه ویژه پارسیان در تهران و بندرعباس و انتقال کارکنان آنها به محل طرح گفت: طی نامه ای دستور جمع آوری این دفاتر تا اختتام دی ماه و انتقال حدود ۳۵نفر از کارکنان آنها به پارسیان را صادر کرده ام اما اجرائی شدن آن مشروط است.
به گفته علامه، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) بعنوان نهاد فرادست، دراین زمینه تصمیم گیرنده نهایی است و اگر به هر علت جمع آوری دفاتر و انتقال کارکنان آنها را صلاح نداند، مدیرعامل نمی تواند دراین زمینه مخالفت کند.





منبع:

1399/10/19
12:34:32
0.0 از 5
1130
تگهای خبر: اقتصاد , تولید , ثبات , خدمات
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش