تری دی پانل و كاربرد آن در زندگی امروزه

تری دی پانل و كاربرد آن در زندگی امروزه آنی بازار: تری دی پانل در واقع از دو لایه پلی استایرن تشكیل شده است كه در برابر حرارت و گرما مقاوم بوده و دو صفحه مشبك آن را احاطه كرده اند.


تری دی پانل در واقع از دو لایه پلی استایرن تشکیل شده است که در برابر حرارت و گرما مقاوم بوده و دو صفحه مشبک آن را احاطه کرده اند. طراحی تری دی پانل به شکلی است که سه لایه آن به وسیله خرپاهای قطری به شکل جوش و یا مفتول های برشگیر به یکدیگر اتصال پیدا کرده اند. پلی استایرنی که در تری دی پانل ها مورد استفاده قرار گرفته موجب می شود تا وزن قطعات دیوار و سقف کمتر باشد و راحت تر بتوان آن ها را جابجا کرد.
از تری دی پانل ها در ساختمان های امروزی به عنوان دیوارهای باربر و دیافراگم افقی سازه و یا دیوارهای غیر باربری که به عنوان جداکننده عمل می کنند استفاده می شود. تری دی پانل ها دارای انواع گوناگونی هستند که موجب می شود استفاده از آن ها متناسب با ساختمان مورد نظر متفاوت باشد. در ادامه انواع تری دی پاننل و ویژگی های کاربردی آن ها را ذکر خواهیم کرد.

انواع تری دی پانل

پانل های دیواری
این دسته از تری دی پانل ها به گونه ای طراحی شده اند که ضخامت هسته عایق در حدود 40 تا 100 میلیمتر است و با توجه به این فاصله شبکه هایی که جوش خورده اند حدود 80 تا 140 میلیمتر خواهد بود. این دسته از تری دی پانل ها خود به دو دسته دیگر تقسیم می شوند که دیوار تری دی پانل باربر و غیر باربر هستند.
در خصوص دیوارها و قیمت تری دی پانل غیر باربر باید بگوئیم که به عنوان جداکننده در فضاهای ساختمانی به کار می روند و در مقایسه با تری دی پانل های باربر از ضخامت کمتری برخوردار هستند. در خصوص این نوع از پانل های دیواری عایق به کار رفته باید چگالی کمتر از 10 کیلوگرم بر متر مکعب را داشته باشد و مفتول به کار رفته در آن نیز باید به قطر 2 میلیمتر باشد.
در مورد تری دی پانل های دیواری باربر نیز باید بگوئیم که به عنوان یک عنصر باربر جانبی در سازه ها به کار گرفته می شوند. علاوه براین سیستم پانلی که در سازه های متعارف به کار می رود موجب بهبود ساختمان هایی می شود که از سیستم باربر جانبی در آن ها استفاده نشده است و یا باربری جانبی در آن ها بسیار ضعیف است.
ضخامت این دسته از پانل های دیواری بیشتر بوده و از مفتول شبکه ای که دارای قطر 3 میلی متر است در آن ها استفاده می شود. عایق های به کار رفته در این نوع از پاننل های دیواری باید چگالی بیشتری داشته باشند که اغلب 15 کیلوگرم بر متر مکعب برای آن ها در نظر گرفته می شود. در هنگام اتصال پانل های باربر به سازه اصلی باید به گونه ای عمل نمود که نیروی جانبی به طرز مناسبی بتواند به پانل های باربر منتقل شود.

تری دی پانل سقفی
تری دی پانل سقفی یکی از انواع تری دی پانل ها می باشد که به شکل افقی و یا شیبدار است که شیب بسیار کمی دارد. ضخامتی که هسته عایق این دسته از تری دی پانل ها دارد نباید کمتر از 60 میلیمتر باشد. با توجه به این مسئله فاصله ای که شبکه های جوش شده از همدیگر دارد کمتر از 100 میلیمتر است. این نوع از تری دی پانل ها به دلیل استفاده از میزان کمی فولاد باید دیافراگم به وسیله میلگردهای تقویتی مقاومت بالایی پیدا کند.

دیوارهای متال فوم
یکی دیگر از انواع تری دی پانل دیوارهای متال فوم است که از آن ها به عنوان نسل دوم پانل های پیش ساخته شناخته می شوند که بسیار سبک و سه بعدی بوده و از پلی استایرن در ساخت آن ها استفاده شده است و شبکه فولادی بخشی از ترکیبات سازنده آن می باشد.

ویژگی دیوارهای پیش ساخته یا تری دی پانل ها
در اجرای تری دی پانل ها از عایق نسوز پلی استایرن استفاده شده است ه وزن بسیار کمی داشته و به عنوان یک عایق صوتی و حرارتی به کار گرفته می شود و از مقاومت و دوام بالایی بررخوردار است. نصب تری دی پانل ها با سرعت بسیار زیادی انجام می شود و قابلیت انعطاف پذیری و شکل پذیری بالایی دارد و در مقابل زلزله و فشار باد از مقاومت بالایی برخوردار هستند.
استحکامی که دیوارهای انواع تری دی پانل دارند به علت خرپای موربی است که از دو سمت توسط جوش به مش اتصال پیدا کرده و می تواند نیروهایی که به شکل عملی به دو طرف سازه وارد می شود به دو سمت آن منتقل کند. یکی از ویژگی های منحصر بفردی که در خصوص تری دی پانل ها می توان عنوان کرد استحکام بالای آن ها است که علت آن طراحی درست سیستم سه بعدی می باشد. طراحی صورت گرفته به شکلی است که می تواند در برابر وزن و عملکردی که نقطه جوش ها دارد تجمل بالایی داشته باشد و این مساله شبکه تری دی پانل را به صورت ویژه ای تقویت نموده است.
برای اینکه بتوان دیوارهای تری دی پانل را نصب کرد ابتدا یک پنل در گوشه ای ترین دیوار خارجی قرار می گیرد که به عنوان مبنای دیوار شناخته می شود. برای نصب دو پنل در کنار یکدیگر از شبکه هایی که جنس آن ها از شبکه های مش تخت است و ضخامت و آرماتور تقویتی به کار رفته در آن به طول 60 سانتیمتر است استفاده می شود که در هر یک متر مربع ارتفاع پنلی قرار داده می شود. آرماتورهای موجود در هر دو سمت پنل قرار می گیرند و نحوه کارگذاری و نصب آن ها به گونه ای است که باید 30 سانتیمتر از هر پنل مورد اتصال را تحت پوشش خود قرار دهند. اتصالات ایجاد شده از جنس مش پنل هستند و کارگذاری آن ها باید به نحوی باشد که 10 سانتی متر از هر پنل را بپوشانند.
از شبکه هایی که به حالت U هستند برای قرار دادند دور درب و پنجره استفاده می شود اما شبکه هایی که به شکل L هستند اغلب در گوشه ها و کنج دیوارها به کار گرفته می شوند. مش های تخت اغلب برای اینکه اتصالی میان دو پنل ایجاد شود به کار می روند و یا از آن ها به حالت 45 درجه در چهار گوشه پنجره بهره گرفته می شود.

1397/04/20
19:49:50
5.0 از 5
5111
تگهای خبر: رپورتاژ , فروش , كیفیت , قیمت
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش