یك مقام مسئول خبر داد؛

مذاكره با كشورهای اروپایی برای برندسازی محصولات ارگانیك

مذاكره با كشورهای اروپایی برای برندسازی محصولات ارگانیك به گزارش آنی بازار مدیرعامل سازمان مركزی تعاون روستایی ایران اظهار داشت: هم اكنون برندهای ارگانیك بسیار محدودی سهم قابل توجهی در بازار كشاورزی دارند و ما تلاش می نماییم برندسازی این محصولات را تقویت نماییم.



به گزارش آنی بازار به نقل از وزارت جهاد كشاورزی، حسین شیرزاد تصریح كرد: ما در جهت توسعه برندهای محصولات ارگانیك ایران، مذاكراتی را با شركای خارجی اتحادیه های مركزی تعاونی روستایی در بعضی كشورهای اروپایی شروع كرده ایم تا بتوانیم این برندها را در كشور هایی مانند اسپانیا، آلمان و فرانسه داشته باشیم و تولیدكنندگان ایرانی سهم بیشتری در این بازارها داشته باشند.
وی با بیان این كه محصولات ارگانیك از حاشیه سود قابل توجهی برخوردار نیستند، خاطرنشان كرد: سازمان مركزی تعاون روستایی ایران برای اولین بار متولی افزایش حاشیه سود محصولات ارگانیك شده و این كار با استفاده از مدیریت ریسك در واحدهای تولید این محصولات باید صورت بگیرد.
شیرزاد اضافه كرد: كشت ارگانیك تخصصی است و بطور قطع نیاز به دانش آموختگان فنی و تكنیكی دارد و یكی از طریق ها برای جذب دانش آموختگان به بخش كشاورزی، ورود آنها به حوزه تولیدات ارگانیك است.
وی افزود: این اقدام علاوه بر افزایش حاشیه سود و ارزش افزوده در حوزه ارگانیك، به كاهش بیكاری دانش آموختگان كشاورزی كمك می نماید.
مدیرعامل سازمان مركزی تعاون روستایی ایران با بیان این كه ۳.۵ میلیون هكتار از بهترین اراضی كشاورزی در اختیار تعاونی های تولید است، اظهار داشت: دانش آموختگان كشاورزی را می توان در این اراضی جذب كرد كه گام بلندی هم برای بالا بردن اشتغال تخصصی در بخش كشاورزی و هم توسعه كسب و كارها در حوزه ارگانیك است.
وی افزود: این سازمان با عنایت به لزوم توسعه كشت محصولات ارگانیك، توسعه كسب و كارهای این محصولات را در بطن شركت های تعاونی تولید روستایی را پی گیری می كند.
شیرزاد اذعان داشت: ما هم اكنون ۳ هزار فروشگاه مصرف داریم تا بتوانیم همگام با توسعه كشت محصولات ارگانیك، فروش این محصولات را داشته باشیم.
وی اظهار داشت: توسعه كسب و كارهای ارگانیك مستلزم آن است كه بستر لازم برای آن فراهم گردد و ریسك قیمتی هم كاهش پیدا كند تا با بهای منصفانه تولید محصولات ارگانیك صورت گیرد.
مدیرعامل سازمان مركزی تعاون روستایی ایران اضافه كرد: ما در این راستا كمك خواهیم كرد كه كشت ارگانیك در شركت های تعاونی روستایی رقابتی تر شود.
وی خاطرنشان كرد: در صورتیكه محصولات ارگانیك قابل رقابت شود، می توانیم سهم قابل توجهی در بازار را به این محصولات اختصاص دهیم.
شیرزاد در ادامه با بیان این كه تولید كنندگان و فعالان محصولات ارگانیك كشور از یك بی صدایی در رنج هستند، اظهار داشت: آنان می توانند در مجموعه سازمان مركزی تعاون روستایی یك تشكل یا كنفدراسیون قوی تشكیل دهند و این مبادرت به زنجیره های لجستیك و افزایش رایزنی فعالان ارگانیك كمك می كنند.
نیازی به ورود سازمان تعاون روستایی به بازار زعفران نیست
وی درباره برنامه این سازمان برای خرید زعفران امسال هم اظهار داشت: هم اكنون قیمت هر كیلوگرم زعفران در بازار بین ۸ میلیون تا ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است كه قیمت بسیار خوبی است و از این رو بازار این محصول از تعادل نسبی برخوردار می باشد.
شیرزاد اضافه كرد: حالا نیاز به ورود سازمان مركزی تعاون روستایی ایران به بازار زعفران نیست اما هر زمان كه بازار این محصول ضعیف شود و قیمت كاهش پیدا كند وارد بازار می شویم و قیمت را به بهای منصفانه تولید می رسانیم.
وی تصریح كرد: ما متعهد به زعفران كاران ساكن مناطق مرزی و كم برخوردار هستیم و باید از آنان حمایت نماییم.
مدیرعامل سازمان مركزی تعاون روستایی ایران خاطرنشان كرد: سال قبل این سازمان بیشتر از ۶۸ تن زعفران خرید توافقی كرد و در عین حال حركت موثری را در مدرن سازی بازار زعفران انجام داد.
وی خاطرنشان كرد كه برای اولین بار این محصول را در یك حجم وسیع وارد بازار بورس كردیم و كارگزاران و بازار سازهای بیشتری به بازار این محصول وارد شدند.
شیرزاد اظهار داشت: هم اكنون حدود چهار اتحادیه ملی و دو اتحادیه استانی سازمان مركزی تعاون روستایی در بازار زعفران كشور حضور دارند.
وی در عین حال اضافه كرد: این سازمان نقش تنظیم بازار محصولات كشاورزی را دارد و هر زمان كه متوجه شویم تولید كننده و یا مصرف كننده نیاز به حمایت دارند، وارد عمل می شویم.
شیرزاد تصریح كرد: ظرفیت انبارهای این سازمان ۲.۵ میلیون تن است و از این ظرفیت برای پشتیبانی از تولید كننده و مصرف كننده استفاده می گردد.

1397/09/23
12:17:15
5.0 از 5
4506
تگهای خبر: ارز , بازار , بورس , تخصص
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش