كدام ارزها بیشترین وابستگی را به اقتصاد چین دارند؟

كدام ارزها بیشترین وابستگی را به اقتصاد چین دارند؟ آنی بازار: با كاهش رشد اقتصادی چین، نگرانی از گسترش بحران به شركای بزرگ تجاری این كشور تشدید شده است.


به گزارش آنی بازار به نقل از سی ان بی سی، بنظر می رسد كشورهایی كه صادر كننده مواد خام مورد نیاز فعالیت كارخانه های چین هستند، بیشتر از سیر كشورها تحت تأثیر كند شدن نرخ رشد اقتصادی این كشور قرار گیرند كه برای سه دهه، سریع ترین نرخ رشد اقتصادی در جهان محسوب می شد.
مؤسسه "كپیتال اكونومیكس" در گزارشی اعلام نمود دلار استرالیا و دلار نیوزلند، بیشترین لطمه را از كاهش رشد اقتصاد چین متحمل خواهند شد. چین اولین شریك تجاری هر دو كشور است به گونه ای كه یك سوم كل صادرات استرالیا و یك چهارم كل صادرات نیوزلند روانه این كشور می شود.
در گزارش این مؤسسه آمده است: انتظار داریم بیشترین لطمه ناشی از كاهش رشد متوجه دلار استرالیا و دلار نیوزلند باشد. دلار كانادا یكی دیگر از ارزهایی است كه می تواند تحت فشار كاهش رشد اقتصادی چین قرار گیرد. جمال احمد، كارگزار معاملات ارزی در مؤسسه " اف ایكس تایم" اظهار داشت: در شرایطی كه تقاضای واردات نفت چین به سبب كند شدن نرخ رشد اقتصادی كم شود، احتمالاً شاهد كاهش ارزش دلار كانادا و روبل روسیه خواهیم بود.
دلار كانادا و دلار نیوزلند، بدترین عملكرد را در میان ۱۰ ارز مهم جهانی در سال ۲۰۱۸ داشتند. احمد در همین رابطه اضافه كرد: تا زمان رسیدن به یك چشم انداز باثبات تر در اقتصاد جهانی، فشار بر این ارزها ادامه خواهد یافت.
مؤسسه كپیتال اكونومیكس به مقامات كشورهای هند، اندونزی و مالزی باز آگهی داده است كه كاهش شدید رشد اقتصادی چین امكان دارد به كاهش ارزش روپیه و رینگت در بازارهای مالی جهانی و عقب نشینی آنها در مقابل ارزهای پرقدرت تر نظیر پوند، یورو و دلار شود.
لازم به ذكر است رشد اقتصادی چین در سال ۲۰۱۸ به حدود شش درصد رسید كه ضعیف ترین نرخ رشد این كشور در طول ۳۰ سال اخیر شمرده می شود. انتظار می رود تا زمانی كه چین با معضل سرمایه گذاری و تقاضای داخلی ضعیف مقابله نكند، حتی رسیدن به توافق تجاری با آمریكا، مشكل اقتصاد این كشور برطرف نشود.
بعضی از كارشناسان اقتصادی چین معتقدند دولت این كشور احتمالاً امسال با هدف كاهش فشار بر بنگاه های چینی و تقویت رشد، از بسته كاهش مالیاتی خود به ارزش دو تریلیون یوان رونمایی خواهدنمود و به دولت های محلی اجازه خواهد داد تا به منظور تأمین مالی پروژه های كلیدی، دو تریلیون یوان اوراق قرضه منتشر كنند.



1397/12/27
22:10:56
5.0 از 5
4726
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بازار , تجاری
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش