نوروزی:

کمیسیون تلفیق به علت پیشگیری از فشار مضاعف به مردم با حذف ارز ترجیحی مخالفت کرد

کمیسیون تلفیق به علت پیشگیری از فشار مضاعف به مردم با حذف ارز ترجیحی مخالفت کرد به گزارش آنی بازار یک عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق دلیل مخالفت این کمیسیون با حذف ارز ترجیحی را پیشگیری از تورم مضاعف و فشار به طبقات محروم جامعه عنوان نمود.


به گزارش آنی بازار به نقل از ایسنا، رحمت الله نوروزی در نشست خبری با اشاره به اینکه کمیسیون تلفیق به مبحث امنیت غذایی و حوزه کشاورزی توجه ویژه ای کرد، اظهار داشت: اعتقاد ما هم بر این است که ارز ۴۲۰۰ تومانی رانت زا و فسادزا است منتهی در دو سال گذشته مقام معظم رهبری بر ضرورت توجه به طبقات ضعیف و کاهش فشار به آنها تاکید کرد، بنابراین ما برای پیشگیری از تورم مضاعف و فشار وارد نشدن مضاعف بر اقشار ضعیف موافقت نکردیم که ارز ترجیحی حذف شود.
وی ادامه داد: ما به حوزه کشاورزی و نهاده های دامی توجه داشتیم. توجه دیگرمان بر روی خودکفایی گندم بود. بنابراین تصویب گردید که قیمت خرید تضمینی گندم ۹۵۰۰ تومان باشد.
نوروزی ضمن اشاره به صندوق توسعه بخش کشاورزی اظهار داشت: توجهات ویژه ای به حوزه آبخیزداری، تنش آبی و مبحث محافظت از محیط زیست و اشتغال روستاییان توجه ویژه شده است.



1400/11/26
11:13:00
5.0 از 5
793
تگهای خبر: ارز , تورم , خرید , قیمت
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب آنی بازار
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش : با آنی بازار، هم خرید کنید، هم به روز بمانید