اقبال به بورس بیشتر شد

اقبال به بورس بیشتر شد آنی بازار: تازه ترین آمارها نشان میدهد که در بهمن ماه سال جاری ثبت نام در سامانه (سجام) با رشد حدود 83 هزار نفری نسبت به دی ماه روبه رو شده است.


به گزارش آنی بازار به نقل از سامانه جامع اطلاعات مشتریان، در بهمن ماه سال جاری تعداد ۱۳۹ هزار و ۳۴۸ ثبت نام از طرف سرمایه گذاران حاضر در بازار سرمایه در سامانه سجام صورت گرفته و تعداد احراز هویت شده ها نیز با عبور از ۱۳۷ هزار سهامدار در این ماه به ۱۳۷ هزار و ۹۵ مورد رسیده که نسبت به ماه قبل (دی ماه) با رشدی بیش از ۶۵ هزار نفری روبه رو شده است. این درحالی است که در دی ماه امسال تعداد ثبت نام در سامانه «سجام» ۵۵ هزار و ۸۹۱ مورد و تعداد احراز هویت شده ها نیز ۷۲ هزار و ۸۰۳ مورد بوده است.
پنج استان پیشتاز در ثبت نام در سجام
تعداد نفرات ثبت نام شده در سامانه «سجام» در بهمن ماه سال جاری به تفکیک هر استان حاکی از آنست که پنج استان «تهران با ۲۷ هزار و ۴۰۱ مورد، اصفهان با ۹۸۸۰ مورد، خراسان رضوی با ۹۸۵۵ مورد، مازندران با ۷۴۰۰ مورد و آذربایجان غربی با ۷۰۷۳مورد» در صدر بیشترین ثبت نام شده ها در کل کشور قرار دارند.
پنج استان با کم ترین ثبت نام در سجام
از سویی دیگر برمبنای آمارهای پخش شده، پنج استان «بوشهر با ۹۶۸ مورد، چهارمحال و بختیاری با ۱۰۷۶، یزد با ۱۰۷۷، ایلام با ۱۰۹۰ و خراسان جنوبی با یک هزار و ۱۲۴ مورد» در انتهای فهرست کمترین ثبت نام شده ها در سامانه سجام در میان سایر استانها قرار دارند.
سامانه سجام «سامانه جامع ثبت اطلاعات مشتریان»، برای الکترونیک کردن و خودکار کردن پروسه جمع آوری و مدیریت اطلاعات مشتریان است.



1400/12/05
12:29:15
5.0 از 5
505
تگهای خبر: بازار , بورس
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب آنی بازار
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش : با آنی بازار، هم خرید کنید، هم به روز بمانید