سهام عدالت بعد از اصلاح آئین نامه قابل معامله می شود

سهام عدالت بعد از اصلاح آئین نامه قابل معامله می شود به گزارش آنی بازار عضو هیات رئیسه سازمان بورس اظهار داشت: بازگشایی نماد سرمایه گذاری عدالت و معاملاتی شدن سهام عدالت پس از اصلاح آئین نامه اجرایی و انتخاب هیات مدیره شرکتهای سرمایه گذاری خواهد بود


به گزارش آنی بازار به نقل از فارس، حسن فرج زاده عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در مورد سوالی درباره زمان معاملاتی شدن سهام عدالت اظهار داشت: روش گذشته موجب شد که مدلهای مدیریت سهام عدالت تغییر پیدا کند و هم اکنون بخشنامه اجرائی سهام عدالت توسط کارگروهی که بدین منظور تشکیل شده در دست بررسی قرار دارد.
وی افزود: پس از اصلاح بخشنامه اجرای سهام عدالت مجامع عمومی شرکت های استانی سهام عدالت برگزار می گردد و پس از آن شورای عالی بورس تصمیم می گیرد زمان معاملاتی شدن سهام عدالت چه وقتی باشد.
وی اظهار داشت: هم اکنون مشکل حدنصاب در انتخابات هیات مدیره و بحث اعمال مالکیت حقوقی و حاکمیت شرکتی در شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت مطرح است و پیش از اصلاح بخشنامه اجرائی سهام عدالت امکان برگزاری مجامع عمومی و انتخاب هیات مدیره شرکت های استانی فراهم نیست.
عضو هیات رئیسه سازمان بورس این نکته را هم اظهار داشت که متأسفانه شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت زیر قیمت واقعی خرید و فروش می شد و برای حفظ حقوق سهامداران عدالت نماد شرکت های استانی بسته شد و کارگروهی برای اصلاح بخشنامه تشکیل شده، گزارش های کارگروه به شورای عالی بورس عرضه می شود و بدین سبب معاملاتی شدن سهام عدالت مستلزم مقدماتی است که باید فراهم گردد.
فرج زاده همین طور در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس که پرسید چه تمهیدی فراهم شده تا با رونق گرفتن بورس اتفاقاتی مانند سال 99 درباره سهامداران روی ندهد، گفت: سال 99 که با استقبال مردم در بازار سرمایه همراه شد، به سبب این که برخی زیرساخت ها آماده نبود بدین سبب منابع حاصل از عرضه های اولیه و معاملات سهام به سمت شرکتها سوق نیافت. در سال 1401 پیش بینی می شود به اگر تغییری در متغیرهای اقتصادی روی داد و تقاضا در بازار سرمایه افزایش پیدا کرد، برنامه ریزی می شود تا منابع به سمت شرکتها و بنگاه های اقتصادی حرکت نماید.
وی افزود: با برنامه ریزی تلاش می نماییم ظرفیت پذیرش شرکت های جدید در بازار سرمایه افزایش یابد، یکی از راهکارهای اصلی آن افزایش سرمایه شرکتها بوسیله سلب حق تقدم برای نخستین بار پذیرفته می شود؛ یعنی بجای عرضه اولیه سهام شرکتها به روش سنتی بوسیله سلب حق تقدم صورت گیرد تا بتوانیم منابع حاصل از سلب حق تقدم را به شرکتها تزریق نماییم.
عضو هیات رئیسه سازمان بورس در مورد این که سال قبل چه میزان منابع از بازار سرمایه جذب شرکتها شد، اظهار داشت: جزییات آمار توسط معاون نظارت بر بورس ها و ناشران اعلام می شود.
به گزارش آنی بازار به نقل از خبرگزاری فارس، همایش جایگاه سرمایه انسانی در افق پیش روی بازار سرمایه امروز به همت مرکز مالی ایران و با حمایت مالی شرکت تامین سرمایه تمدن در محل بورس اوراق بهادار تهران اجرا شد. یکی از نکات مهم مطرح شده در این همایش یک روزه این بود که چگونه از توان نیروهای تخصصی در هر شرکت استفاده نمائیم و برای ارتقاء ظرفیت تخصصی هر فرد بوسیله آموزش های کاربردی و نتیجه محور می توان اقدام نمود، برای اینکه نیروی کار در ضمن زمان نیاز به آموزش های جدید و نتیجه محور دارد.
در این همایش صالحی، کارشناس اظهار داشت: یکی از معیارهایی که بدانیم هر فرد چقدر صلاحیت دارد بحث ریسک پذیری و خلاقیت و نوآوری است که این خاصیت ها هر فرد را از دیگران متمایز می کند بدین سبب نیاز به آموزش نتیجه محور دارد.
همچنین رضایی یک کارشناس دیگر در این همایش اظهار داشت: نیروی انسانی باید با معیارهای درست ارزیابی شود و استعدادها را شناسایی نماییم، چون از نظر سازمان های بین المللی نیروی انسانی که در جایگاهی قرار گیرد که مطابق استعدادش نیست، در حقیقت نیروی شاغل به شمار نمی رود.
وی اظهار داشت: مرکز مالی اسلامی بوسیله برگزاری دوره های تخصصی MBA که مورد تایید سازمان بورس است، برای صلاحیت افراد فعال در بازار سرمایه تلاش می کند.




منبع:

1401/02/25
10:02:48
5.0 از 5
722
تگهای خبر: آموزش , ارز , ارزیابی , اقتصاد
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش