روسیه خواهان لغو تحریم بانک کشاورزی خود شد

روسیه خواهان لغو تحریم بانک کشاورزی خود شد آنی بازار: به گزارش آنی بازار، روسیه از اتحادیه اروپا و کشورهای غربی خواسته است تا تحریم های بانک کشاورزی این کشور (رِسِلکوزبنک) را به منظور انجام صادرات محصولات کشاورزی اش لغو کند


به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس، رویترز به نقل از منابع آگاه نوشت، روسیه از اتحادیه اروپا و کشورهای غربی خواسته است تا تحریم های بانک کشاورزی این کشور (رِسِلکوزبنک) را لغو کند.
به نوشته این گزارش، چنین اقدامی به این بانک اجازه خواهد داد تا روابط  با بانکهای طرف معامله در خارج از این کشور را از سر بگیرد و پرداخت ها برای صادرات غلات و کود شیمیایی روسیه صورت گیرد.
پیش از اعمال تحریم های ضد روسی، چنین پرداخت هایی توسط بانکهای بین المللی و شعبات بانکهای روسی در سوئیس انجام می شد.
به گفته ماریا زاخاروما، سخنگوی وزارت خارجه روسیه، بانک کشاورزی روسیه (رِسِلکوزبنک) هم اکنون، بخش بیشتر تراکنش های در رابطه با (صادرات) کود شیمیایی و مواد غذایی روسیه را انجام می دهد.
در این گزارش ذکر نشده است که آیا روسیه برای این درخواست خود، پاسخی دریافت کرده است یا نه.
به نوشته رویترز، این درخواست در جریان مذاکرات در ارتباط با معامله غلات اکراین که ماه گذشته منقضی شد، مطرح گردیده است.
در جریان این توافق که در ماه جولای حاصل شد، قرار شد کشورهای غربی، محدودیت های صادرات مواد کشاورزی روسیه را تسهیل کنند.
اگرچه تحریم ها مستقیما این صادرات را هدف قرار نداده است اما محدودیت های خاص بر فرایند پرداخت ها، کشتیرانی و بیمه، موانعی برای صادرکنندگان روسی بوجود آورده است.
یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا به رویترز گفته است، واشنگتن گام هایی برای متقاعد کردن تجار در خصوص این که هیچ تحریمی بر صادرات مواد غذایی روسیه وجود ندارد، برداشته است.
به نوشته این گزارش، این وزارت خانه نامه های تضمین دهنده ای به شرکت ها ارسال کرده است تا ثابت کند که معاملات آنها با روسیه تدابیر محدودکننده را نقض نمی کند.
با این حال، مسکو بارها گفته اعلام نموده تحریم ها صادرات محصولات کشاورزی را حدودا غیر ممکن می کند و خواهان لغو آن شده است.
رِسِلکوزبنک، اوایل سالجاری به همراه سایر بانکهای بزرگ روسیه تحت تحریم های غرب قرار گرفت و دارایی ها و حساب های مخصوص معامله آن به دلار و یورو مسدود شد.
دبیر کل سازمان ملل متحد اواخر فروردین ماه اظهار داشته بود: « سی و شش کشور که بعضی از آنها فقیرترین و صدمه پذیرترین کشورهای جهان هستند، برای بیشتر از نیمی گندم وارداتی خود  روی روسیه و اکراین حساب می کنند.»
آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل متحد اظهار داشت: در مجموع، 1.7 میلیارد نفر تحت تأثیر اختلالات بوجود آمده در تأمین مواد غذایی، انرژیی و حوزه های مالی رنج می برند.
وی که در یک کنفرانس خبری صحبت می کرد، توضیح داد: «حدود 1.7 میلیارد نفر که یک سوم آنها هم اکنون در فقر زندگی می کنند، حالا، بشدت در معرض اختلال در تأمین مواد غذایی، انرژی و سیستم های مالی هستند که سبب افزایش فقر و گرسنگی می شود.»
با این حال، وزارت کشاورزی روسیه گفته بود صادرات غلات از روسیه در سال کشاورزی 2021-2022 بالغ بر 38.1 میلیون تن همچون 30.7 میلیون تن گندم بوده است.
قیمت جهانی گندم بعد از آغاز درگیری های نظامی بین روسیه و اکراین در ۲۴ فوریه بشدت افزایش پیدا کرد، چونکه این دو کشور تأمین کننده عمده غلات جهان هستند.
پایان پیام/
 


1401/08/15
10:25:34
5.0 از 5
377
تگهای خبر: اقتصاد , بانك , بیمه , دلار
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش