ماده 33 قانون، چتری حمایتی بر سر کشاورزان

ماده 33 قانون، چتری حمایتی بر سر کشاورزان آنی بازار: به گزارش آنی بازار، قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی، از اجرای موفق ماده ۳۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت و پوشش بیمه فراگیر گندم، جو، برنج و سایر محصولات اساسی کشاورزی اطلاع داد.



به گزارش آنی بازار به نقل از مهر، علیرضا آل امین، قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی در سیما، اظهار داشت: صندوق بیمه کشاورزی با پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان غرامت در سال گذشته، حمایت خویش را از کشاورزان نشان داد و ضمن اشاره به پیشروی ایران در بیمه کشاورزی در منطقه، از کشاورزان خواست تا از بیمه فراگیر محصولات اساسی بهره مند شوند.
وی به تشریح اقدامات و برنامه های صندوق بیمه کشاورزی در جهت اجرای قانون برنامه هفتم توسعه و پشتیبانی از کشاورزان پرداخت و اضافه کرد: ماده ۳۳ قانون برنامه هفتم توسعه، اجبار قانونگذار به بیمه فراگیر کالاهای اساسی نظیر گندم، جو، برنج، حبوبات، گوشت قرمز، گوشت سفید، شکر، ذرت و دانه های روغنی در مقابل حوادث طبیعی، خشکسالی و سرمازدگی است.
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی این اقدام را در جهت پشتیبانی از کشاورزان و افزایش ضریب اطمینان تولیدکنندگان دانست و افزود: پارسال نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان غرامت به کشاورزان پرداخت شده است.
آل امین اظهار نمود: هم اکنون نزدیک به ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی زیر کشت گندم، چه دیم و چه آبی، باید بیمه شود و همکاری خوبی با وزارت جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی در این حوزه صورت گرفته است.
قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی ضمن اشاره به صدور نزدیک به یک میلیون فقره بیمه نامه در حوزه زراعت، به همکاری با شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی و بنیاد ملی گندم کاران در تعیین محل پرداخت حق بیمه کشاورزان از محل مطالبات خرید تضمینی اشاره نمود و اظهار داشت: کشاورزان با رفتن به ماده قانونی مربوطه، از مزایای این بیمه بهره مند شوند.
علیرضا آل امین با اشاره به اینکه امسال گندم و دانه های روغنی زیر پوشش این بیمه قرار گرفته اند، اظهار امیدواری کرد که سایر محصولات هم در سالهای آینده به شکل فراگیر بیمه شوند.
این مسئول دولتی ضمن اشاره به بیمه الزامی طیور که هم اکنون ۹۰ درصد آن زیر پوشش است، اظهار داشت: ایران جز ۳ کشور پیشرو در بیمه طیور در دنیا است و غرامت ها به شکل آنلاین پرداخت می شود.
وی اظهار داشت: بیمه کشاورزی سبب می شود مرغداران با خیال راحت به فعالیت خود ادامه دهند و در صورت بروز خسارت، دولت از راه حق بیمه، غرامت را پرداخت می کند.
آل امین اعلام نمود: فرایند پرداخت خسارت های بیمه به کشاورزان از راه یک سامانه آنلاین به اجرا درآمده است. این مبادرت به منظور تسهیل و تسریع در انجام پرداخت ها و کاهش زمان انتظار کشاورزان برای دریافت خسارت ها صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: این سیستم برخط با هدف افزایش کارآمدی و شفافیت در پرداخت ها طراحی شده و انتظار می رود که به بهبود وضعیت مالی کشاورزان و کاهش نگرانی های آنها کمک نماید.


منبع:

1403/12/17
19:24:01
5.0 از 5
112
تگهای خبر: بانك , بیمه , تولید , خرید
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب آنی بازار
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش : با آنی بازار، هم خرید کنید، هم به روز بمانید