معاون استاندار:

اشتغال در یزد به سمت شغل های دانش بنیان تغییر كند

اشتغال در یزد به سمت شغل های دانش بنیان تغییر كند آنی بازار: یزد - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار یزد با بیان ضرورت وحدت رویه و گفتمان مشترك در بحث اشتغال و تولید اتاق فكر برای هدایت این بخش اظهار داشت: جهت گیری تولید اشتغال در استان اشتباه است و باید به سمت شغل های دانش بنیان تغییر كند.


به گزارش آنی بازار به نقل از ایرنا، علی زینی وند، چهارشنبه شب در هشتمین جلسه كارگروه تخصصی اشتغال استان یزد اظهار داشت: هم اكنون در استان شغل و ظرفیت های بالایی بخصوص در صنایع وجود دارد اما عمده تلاش ها در راه تولید مشاغل برای افراد غیر بومی با تحصیلات پایین است.
وی اضافه كرد: هر شركتی كه بتواند در جهت گیری اشتغال افراد دانش آموخته بخصوص زنان و در شغلهای دانش بنیان، آی تی و آی سی تی گام بردارد حمایت خواهد شد.
معاون استاندار یزد تاكید كرد: بانكها باید طرحهای عرضه شده را با جدیت بیشتر بررسی نموده و در این خصوص، دانشگاهها و نخبگان با همكاری مدیران، كارهای پژوهشی انجام دهند چون تبعات منفی و اجتماعی نگاه فعلی بالاست.
زینی وند، خروج جوانان دانش آموخته و نخبه استان یزد و افزایش اشتغال افراد بیكار غیربومی با تحصیلات پایین و در نتیجه رشد بالای نرخ بیكاری را از تبعات اجتماعی برنامه های اشتغالزایی استان عنوان نمود.
وی تاكید كرد: اگر بتوانیم در روستاها به هر نحوی اشتغال بخصوص در كشاورزی و دامپروری تولید نماییم كار بزرگی است ولی باید در كاهش بیكاری به شیوه دیگری عمل شود.
این مسئول با اشاره به اینكه استان یزد در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی خوب عمل كرده است، اظهار داشت: با این وجود باید برای افزایش سهم بخش خدمات و تسهیل و سرعت در تصویب طرحها در بانكها و افزایش نظارت فرمانداران، بیشتر تلاش شود.
معاون استاندار یزد تصریح كرد: با وجود شرایط فعلی كشور پیش بینی ما این است كه اعتبارات دولت در بخش اشتغال روستایی كاهش نخواهد یافت و مرحله دوم هم تسهیلات هم هر چه زودتر صورت گیرد.
زینی وند با انتقاد از برخی رسانه ها و مطبوعات در تخریب دولت اظهار داشت: این تخریب ها جهت دار است در حالیكه همه شاخص های استان یزد رو به رشد است و این مورد را از افزایش میزان مصرف انواع انرژی ها در صنایع می توان مشاهده كرد.
وی درباره طرح كارورزی هم با اشاره به اینكه استان یزد در این خصوص، خوب عمل نكرده است، افزود: اطلاع رسانی در این خصوص و تعهدات تأمین اجتماعی ضعیف بوده و باید مدیران روی طرحهای اشتغال زا بیشتر تمركز كنند.
وی افزود: باید سهمیه هر دستگاه در این طرح مشخص و به دستگاهها اعلام گردد و در هر جلسه كارگروه اشتغال یا در هر 2 جلسه یكبار گزارش عملكردهای این بخش عرضه و بررسی شود.
معاون استاندار یزد در انتها تشكیل كمیته ای بعنوان زیرمجموعه كارگروه اشتغال و اتاق فكر هدایت اشتغال را خواهان شد و اظهار داشت: این كمیته باید بر تفكیك وظایف دستگاهها و فرمانداری ها و وضعیت تسهیلات ورودی اشتغال به استان نظارت داشته باشد و این وامها را با شغلهای مورد نظر تطبیق دهد.
این استان در تسهیلات منعقد شده استانها نسبت به 50 درصد مصوب رتبه دوم و در تسهیلات مصوب رتبه پنجم را دارد و هم اكنون یزد پس از استانهای تهران، سمنان، خوزستان و اصفهان در تسهیلات مصوب قرار گرفته است.
در اشتغال فراگیر، استان یزد 2هزار و 760 میلیارد ریال اعتبار داشته ولی چهار هزار و 570 میلیارد ریال در كارگروه اشتغال مصوب شده كه امیدواریم با اختصاص سهمیه های جدید، تسهیلات به همه طرحها پرداخت گردد.
در سال قبل سهمیه استان یزد 160 میلیارد ریال بوده كه 120 میلیارد ریال آن اختصاص یافته و امسال 177 میلیارد ریال سهمیه داشته ایم.
هم اكنون حدود 15درصد جمعیت استان در روستاها و مناطق عشایری زندگی می كنند و به كشاورزی اشتغال دارند.
1968/ 6197


1397/07/04
22:25:20
5.0 از 5
4617
تگهای خبر: اقتصاد , بانك , تخصص , تسهیلات
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۱
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش