بهترین راه ترك اعتیاد چیست

بهترین راه ترك اعتیاد چیست با نگاهی به آگهی ها و تبلیغاتی كه روزانه در رسانه ها مداوم در حال پخش است پی می بریم كه قطعا باید بازار پرمنفعت عظیمی پشت آگهی های مرتبط با اعتیاد باشد.


بسیاری از افراد یا خانواده ها هستند که با پدیده شوم اعتیاد درگیر هستند و تلاش می کنند تا به هر روش و قیمتی عزیزشان را از این گرداب تباهی نجات دهند .

متاسفانه همواره افراد سود جویی هم هستند که از گرفتاری خانواد ها برای منفعت خود بهره می برند . با نگاهی به آگهی ها و تبلیغاتی که روزانه در رسانه ها مداوم در حال پخش است پی می بریم که قطعا باید بازار پرمنفعت عظیمی پشت این آگهی ها باشد.

تقریبا همه ما تبلیغات داروهای گوناگون ترک اعتیاد را دیده و شنیده ایم که نام 100% طبیعی و گیاهی را یدک می کشند!

 

اما واقعا دارو های ترک اعتیاد می توانند به مددجویان برای ترک مواد مخدر کمکی بکنند ؟

 آیا واقعا این داروها گیاهی هستند و آیا واقعا مجوزهای قانونی را دارند؟

طبق بررسی و تحقیقاتی که نهادهای مسول و قانونی بر روی این دارو ها انجام داده اند نتایج جالبی بدست آمده که با واقعیات این تبلیغات فاصله زیادی دارد

عمده مادۀ مصرفی این دارو ها، داروهای دیفنوکسیلات و ترامادول بوده که هیچ‌یک از آن‌ها تاثیری در درمان اعتیاد ندارند. بر خلاف پروتکل‌های رسمی موجود در درمان سوء مصرف از قبیل Methadone maintenance therapy و یا استفاده از بوپرونورفین، داروهای دست ساز تنها شامل مخلوطی از داروهای اوپیوئیدی، مسکن‌ها و داروهای ضد افسردگی بود که نه تنها کمک به درمان درد نمی‌کند بلکه باعث ایجاد وابستگی فرد به داروهای جدید خواهد شد.

حتی امکان دارد وابستگی به همین دارو های تقلبی ترک اعتیاد شدیدتر از ماده مصرفی قبلی این بیماران گردد و مشکلات و آسیب های دیگری مانند روان پریشی ، توهم و .. به همراه داشته باشد.

تقریبا اکثر داروهایی که به عنوان داروهای گیاهی ترک اعتیاد در رسانه ها به ویژه شبکه های ماهواره ای تبلیغ می گردند ، مجوز قانونی ندارند و اگر آرمی از مراکز دولتی بر روی آنها چاپ شده ، جعلی می باشد. همانطور که تصاویر تبلیغی آنها نیز جعلی است و با برداشت صحنه هایی از سایر تبلیغات شبکه های خارجی و با مونتاژ و صداگذاری غیر واقعی ساخته می شوند.

 

اما بهترین راه ترک اعتیاد چیست ؟

بهترین راه ترک اعتیاد مراجعه به مراکز قانوی ترک اعتیاد و یا کمپ های دارای مجوز ترک اعتیاد است.

این مراکز عموما زیر نظر سازمان بهزیستی کشور اداره می شوند و پزشکان و مددیاراو مشاوران متخصص و تحصیل کرده در آنها مشغول فعالیت می باشند.

اول لازم به گفتن است که کمپ های ترک اعتیاد به دو دسته تقسیم می شوند:

کمپ های اختیاری و داوطلبانه

کمپ های اجباری

در کمپ های ترک اعتیاد اجباری معتادانی که جمع آوری می شوند برای درمان به این کمپ ها تحویل داده می شوند که برخی از آنها دولتی و برخی نیز خصوصی هستند.

ولی کمپ های ترک اعتیاد اختیاری ، به صورت خصوصی و زیر نظر بهزیستی اداره می گردند و هزینه های اداره آنها به صورت خودگردان از بیماران اخذ می گردد.

مبلغ هزینه دریافتی با توجه به امکانات و سرویس آنها با یدکدیگر متفاوت می باد.

 

مراحل ترک اعتیاد در کمپ ترک اعتیاد چگونه است ؟

دوره ترک اعتیاد در مرکز ترک اعتیاد ( کمپ ترک اعتیاد) حدود 2 الی 3 هفته است.

پس از پذیرش بیمار و معاینات و مشاوره های اولیه فرد مددجو برای طی دوره سم زدایی به قرنطینه هدایت می گردد.

در قرنطینه دوره سم زدایی زیر نظر پزشک متخصص مرکز و مددیاران متخصص در بازه زمانی حدودی 5 روزه طی می گردد.

در این دوره  تمام امکانات یک اقامت راحت برای فرد مهیا است ولی فرد به صورت کلی از هر نوع مخدر دور است .

پس از این دوره فرد به بخش عمومی انتقال می یابد که همراه با وی مددجویان دیگری هم هستند که دوره سم زدایی را پشت سر گذاشته و وارد مرحله جدیدی از زندگی دوباره خود شده اند.

اعتیاد قبل از آنکه یک بیماری جسمی باشد ، روحی است. در مدت باقی اقامت مددجویان در کمپ ترک اعتیاد ، مشاوران و روانشناسان متخصصی به علت و چرایی مراجعه فرد به اعتیاد می پردازند و با ایجاد فضایی صمیمی و دوستانه سعی در درمان روحی آنان می نمایند.

همچنین مددجویان با شرکت در برنامه های سالم گروهی ، راه ارتباط های سالم اجتماعی و بازسازی شخصیتی را فرا میگیرند.

همچنین جلساتی به صورت خصوصی یا عموی با خانواده ها برگزار می گردد تا آموزش هایی در مورد رفتار با فرد درمان شده پس از ترخیص آموزش داده شود و همچنین با واکاوی علل گرفتار شدن خانواده ها به این آسیب ، راه های جلوگیری از آسیب مجدد گرفته شود.

آموزش مهارت در کمپ ترک اعتیاد

در برخی از مراکز یا کمپ های ترک اعتیاد ، کارگاه هایی دایر است که به مددجویانی که فاقد حرفه و مهارتی هستند ، آموزش های یک مهارت داده می شود تا پس از ترخیص بتوانند که برای خود کسب و کاری ایجاد نمایند.

یکی از عوامل مراجعه به اعتیاد بیکاری فرد معتاد میباشد که کار مناسب در یک محیط سالم و پاک، تا حد زیادی از این آسیب جلوگیری می نماید.

 

نکات مهم در حفظ سلامت پس از ترخیص

پس از ترخیص فرد از مرکز ترک اعتیاد ، رعایت مواردی برای حفظ سلامت وی بسیار موثر هستند که خلاصه آنها در زیر بیان می شود:

  • با فرد درمان شده باید با احترام و محبت رفتار کرد
  • گذشته او را نباید مداوم به رخش کشید
  • فضای خانه و محل کار باید به دور از تنش باشد
  • فرد درمان شده باید مشغول به کار گردد و اگر این احتمال وجود دارد که محیط کار قبلی شرایط را برای بازگشت وی به اعتیاد فراهم می کند ، حتما باید محل کار تعویض گردد.
  • بهتر است اگر همسایگان به هر دلیل رفتار مناسبی با فرد درمان شده ندارند ،محل زندگی هم برای ساختن یک زندگی دوباره تعویض گردد.

برای اطلاعات بیشتر بر روی لینک مقابل کلیک نمایید : https://rahebidari.com

1398/09/18
02:08:27
5.0 از 5
5014
این مطلب آنی بازار را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی بازار در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
anibazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی بازار محفوظ است

آنی بازار

بازار خرید و فروش